Logo
Logo

Klubbårsmöte

Varje år har alla Fältbiologklubbar ett möte för alla medlemmar. Där bestämmer vi tillsammans vad klubben ska fokusera på i år, vilka aktiviteter vi ska lägga pengar på, och vem som ska sitta på olika förtroendeuppdrag. Det kan låta svårt och tråkigt, men är ett jättebra tillfälle att träffa andra fältbiologer och vara med och bestämma. Dessutom kommer vi i år kunna lyssna på en föreläsning och delta i en vandring tillsammans med Naturskyddsföreningen, och det vill du inte missa!

 

Årets klubbårsmöte (KÅM) blir söndagen den 28 april på Finspångs golfklubb. Vi möts på Finspång station och får skjuts därifrån. Naturskyddsföreningen Östergötland har också sitt årsmöte där. Mer detaljerad information kommer skickas ut när du är anmäld, så håll koll på din mail! På årsmötet kommer vi att prata om det här:

 1. Mötets öppnande
 1. Beslut om mötets giltighet
 2. Val av mötets ordförande
 3. Val av mötets sekreterare
 4. Val av minst en person att granska protokollet efter mötet
 5. Styrelsen går igenom förra årets verksamhet
 6. Styrelsen går igenom förra årets ekonomi
 7. Revisorerna bedömer styrelsens arbete förra året
 8. Beslut om ansvarsfrihet för förra årets styrelse
 9. Förslag från styrelse och medlemmar
 10. Beslut om årets verksamhetsplan (vad vi ska göra i år)
 11. Beslut om årets budget (vad vi ska lägga pengar på i år)
 12. Val av årets styrelse
 13. Val av årets revisor
 14. Val av årets valberedare
 15. Mötets avslutande

Styrelsen kommer att skicka ut sina förslag snart. Har du som medlem ett förslag du vill att årsmötet ska ta upp? Då kan du skriva in ditt förslag i kanalen ⁠motioner på vår discordserver, eller maila det till ostergotland@faltbiologerna.se.

 

Valberedningens uppgift är att hitta nästa års styrelse och revisor. Ludwig och Alicia är klubbens valberedare. Om du är nyfiken på att bli styrelseledamot eller revisor, eller vet någon annan som skulle passa, kan du skriva till dem på 070-3379697 (Ludwig) eller 073-8298666 (Alicia). Om du vill bli valberedare, kontaktar du klubbstyrelsen på ostergotland@faltbiologerna.se.

Tid

Söndag 2024-04-28
10:00-17:00

Plats

Finspång

Finspångs golfklubb.

Vi möts på Finspång station och får skjuts därifrån.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2024-04-20 23:50